Personvern

Om behandlingsansvarlig
Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med bestillinger, e-post og kontaktskjema på nettstedet www.soon.no og www.soonvision.no. Nettstedene er den offisielle nettsiden til SOONVision

SOONVision er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger er:

SOON Vision SA
Sagaveien 64
1555 Son

E-post: kabel-tv (a) soon . no

Sist endret: 7. desember 2018

  1. Formålet med å samle inn personopplysninger
    For å kunne bestille tjenester må vi registrere en brukerprofil, du må sende en e-post, benytte vårt digitale kontaktskjema, ringe oss eller møte personlig på vårt kontor. Vi trenger følgende informasjon for å aktivere tjenester; mobiltelefonnummer, boligadresse (leveringsadresse), fakturaadresse, fødselsdato, e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital eller muntlig bestilling av våre tjenester. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en sms eller e-post om relevant informasjon om/omkring/rundt  tjenesten du har bestilt av oss. Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.
  2. Hvilke opplysninger samles inn
    SOON Vision SA behandler personopplysninger som du har oppgitt til oss ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse, kjønn, fødselsdato og dine adresser. Ønsker du å endre disse opplysningene gjør du det ved å ta direkte kontakt med oss. Vi behandler også opplysninger om din bestillingshistorikk. Dette er for eksempel tid og dato for når du bestilte tjenesten og hvilke(n) produkt eller tjeneste du kjøpte. Din respons på generelle kampanjer, e-post og sms-utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.
  3. Hvordan vi benytter dine opplysninger
    Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av våre tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Det gjelder for eksempel tjeneste eller produkter du har bestilt i app, på nett eller ved direkte kontakt med oss. I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil SOON Vision kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som produkter og tjenester vi mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på SMS, e-post eller i andre digitale kanaler, som Facebook, Instagram etc.
  4. Hvem deler SOON Vision opplysninger med (utlevering)
    Personopplysninger som du registrerer hos SOON Vision utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.
  5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)
    SOON Vision benytter seg av underleverandører for å kunne levere tjenester. Behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom SOON Vision og underleverandørene og opplysningene behandles i tråd med inngåtte databehandleravtaler der sikkerheten til dine personopplysninger har førsteprioritet.
  6. Endringer
    SOON Vision kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår. 
  7. Dine rettigheter
    Du kan når som helst kontakte oss dersom det er behov for å redigere dine kontaktopplysninger eller om du ønsker å trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon etter du har registret deg. Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger vi har lagret om deg må du kontakte oss direkte. Dersom du vil endre opplysninger som du ikke selv kan endre elektronisk, må du ta kontakt med oss innenfor ordinær kontortid. Dersom du vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte oss på telefon eller e-post. Kontaktopplysninger finner du på  soonvision.no/kontakt-oss/
  8. Sletting av personopplysninger
    Vi lagrer din  kjøpshistorikk i minimum lovpålagt periode. Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en tjeneste av oss. Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til oss. Det vil si kontaktinformasjonen din.
  9. Kundeservice
    Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med SOON Vision innenfor ordinær kontortid på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på soonvision.no/kontakt-oss/
  10. Personvernombud
    Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan SOON Vision behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på  soonvision.no/kontakt-oss/. Du kan klage på hvordan SOON Vision behandler dine personopplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no , telefon: 22 39 69 00.