Informasjon november 2018

Takk!
Først en takk for at dere velger å være andelseier i Soon Vision! Vi har de siste årene brukt betydelige midler på å oppgradere nettet vårt, slik at vi skal være like konkurransedyktige som andre leverandører i markedet. Vi leverer like bra produkter som våre konkurrenter, til en lav pris. Dette gjelder både TV og internett. Som andelseier i Soon Vision er du også med på å bidra til at lokalt næringsliv støttes. Vi bruker fortrinnsvis lokale underleverandører som samarbeidspartnere. Soon Vision har også ved flere anledninger støttet både idretts- og kulturaktiviteter i Son.

Prisendring på tv-kanaler fra 1. januar 2019
Soon Vision har som mål å ha så lave og stabile priser som mulig. Det er lenge siden vi har justert prisene våre, mens innkjøpsprisene har hatt jevn prisøkning, og nå ser vi oss nødt til å øke prisen på grunnpakken/grunnavgiften. Denne markedsutviklingen har vi også sett hos de andre aktørene i bransjen.

Samtidig får du mer innhold – vi legger inn den nye kanalen TV2 Sport 1, og du får tilgang til strømmetjenesten DiggTV så du kan se tv når du vil og hvor du vil, så lenge du har internettilgang eller 4G – tilgang via app på Android og iPhone/iPad, samt på web og Chromecast. Dette inkluderes i abonnementet ditt, og tilgang bestiller du hos oss! Det betyr at du kan ta med deg abonnementet og se på mange av våre kanaler i fritidsbolig eller på reiser

Fra 1. januar vil prisen på grunnpakken/grunnavgiften øke fra 199 til 259 kr pr måned. (Tilsvarende øker også SBV Total – produktet vil deles på to linjer på fakturaen, slik at det tydeliggjøres at man abonnerer på en utvidet kanalpakke)
Med en økning på kun 60 kr pr måned vil vi fortsatt ha en billigere grunnpakke enn våre konkurrenter (riksdekkende leverandører, jf. prissjekk på web uke 47).
Du får altså fortsatt en god, lokal avtale med oss, sammen med lokal support!

Flytting

Rundt årsskiftet vil vi flytte kontoret vårt noen meter – fra nåværende lokaler i Huitfeldtgården, Kolåsveien 4, til Sagaveien 64 (Solsiden – ved Son legekontor)

Telefonnummer 08456 utgår
Vårt fem-sifrede telefonnummer 08456 opphører den 28/12. Vi har i flere år hatt to telefonnumre – både et fem-sifret og et vanlig åtte-sifret. I og med at det påløper ekstra kostnader for det fem-sifrede nummeret – både for kundene og for oss, har vi bestemt at det avvikles.

Notér derfor at vårt telefonnummer er 648 08 456. Dette gjelder både for henvendelser på dagtid og til vakttelefonen på kveldstid, helg- og helligdager. Vi treffes på telefon hver dag – brukerstøtte/ supporthenvendelser alle hverdager kl. 09-15, feilmeldinger alle hverdager kl. 09-21 + helg kl. 12-18.

 

Husk at du finner informasjon på våre hjemmesider. Drifstmeldinger ligger under Support, og vi har Facebookgruppen Soon Vision Forum.