Kreklingfaret

Vi er klar for å legge inn fiber til deg – er du?

Vi har jobbet lenge for å få på plass en fiberløsning til området, og nå har vi endelig alt klart – det er bare kundeinstallasjonene som står igjen.

Det som skal skje er at vi kobler inn fiberkabel og bytter ut det bredbåndsmodemet du har i dag med en fibernode/ ONT/ ONU/ hjemmesentral/ terminal (kjært barn har mange navn). Kablene internt i huset gjenbrukes, og for å få til det best mulig blir terminalen plassert i teknisk skap hvor alle trekkerør og kabler går fra. Derfra går det eksisterende koaks-kabler som fortsatt brukes til tv og evt datakabler (cat) til datapunkt.

Det skjer ikke noe med abonnementsprisene ved å endre fra koaks- til fiberkabel. Det er våre standard abonnementspriser som gjelder – altså det samme som du betaler pr i dag, hvis du ikke gjør endringer. Se www.soonvision.no/tv eller www.soonvision.no/bredband. (Vær oppmerksom på at det påløper linjeavgift dersom du velger å ikke ha tv-abonnement).

Pris for fiberinstallasjon: kr 0 ved 12 måneders bindingstid (bindingstid utover den du evt har igjen fra før), eller
kr 5 000 dersom du ikke ønsker ny bindingstid.

Terminalen som monteres har begrenset trådløs rekkevidde. Vi anbefaler alltid oppkobling med kabel for best mulig bredbåndsopplevelse – kablet forbindelse er mest stabilt og pålitelig. Ved trådløs oppkobling er det stor sjanse for at du trenger en egen trådløs ruter, repeater(e) eller et wifi mesh-system. Ta gjerne kontakt med oss for råd!

De første installeringene blir torsdag 25/1 kl. 0800, 1000, 1330 og fredag 26/1 kl. 0800, 0930, 1130, 1300.
Vil du ha en av disse tidene – kontakt oss på e-post i løpet av kvelden (mailto:kabel-tv@soon.no). Det er førstemann til mølla. Ellers vil du bli oppringt for å avtale tid. Installeringer fortsetter neste uke.

Her kan du finne gode artikler omkring trådløs dekning etc:
bedre-wifi-hjemme-18-gratis-tips
tradløs-dekning-dette-bør-du-vite
div-artikler-om-wifi