OL 2018

OL i PyeongChang fra 8. februar

Det er Discovery networks som har kjøpt rettighetene til å vise OL-sendinger de neste årene. I Norge vil både TVNorge, Eurosport Norge og Eurosport 1 vise OL-øvelser døgnet rundt. De mest prestisjetunge øvelsene blir vist på TVNorge.

Sendetidene blir satt opp slik at alle de største øvelsene blir vist på TVNorge. De resterende konkurransene vil gå på Eurosport Norge og Eurosport 1. De har også inngått partnerskap med Snapchat om formidling av digitalt innhold for å engasjere flere unge seere.

Sist De olympiske vinterleker ble arrangert i Asia – i Nagano i 1998 – var TV-tidene lite egnet for en norsk døgnrytme. For eksempel ble de fleste langrennsøvelser arrangert midt på natta skandinavisk tid. Dette er betraktelig bedret i 2018. Langrennsøvelsene vil nå starte i tidsrommet 06.00 – 10.30 norsk tid. Skiskyting avvikles rundt lunsj, mens hopperne suser over kulen på ettermiddagen.

Når kvelden senker seg over vertsbyen, tar Pål Gordon Nilsen og Susanne Furøy Wergeland over stafettpinnen med daglige studiosendinger hvor dagens øvelser oppsummeres. Hver dag avrundes begivenhetene med kveldsshow på TVNorge. Her vil programlederne Anne Rimmen og Jon Almaas tilby seerne en perfekt miks av sport og underholdning.

Her finnes oversikt over OL-øvelsene: Oversikt over OL-øvelser 2018.pdf

Eurosport 1 og Eurosport Norge finnes som en del av vår tv-pakke: digital total til 150 kr/mnd, eller de kan kjøpes «fritt» til 50 kr/mnd.
Bestilles her: bestilling (For digital total: bruk bestillingsskjema, for kun Eurosport: bruk kontaktskjemaet)