Premier League på nye kanaler – mye innhold, billigere enn forrige sesong

Det er Viaplay Group som har overtatt rettighetene for Premier League fra og med august. De oppretter nye tv-kanaler og gir deg enda mer innhold til en vesentlig gunstigere pris enn forrige sesong!

Følg ditt favorittlag og de norske spillerne Martin Ødegaard i Arsenal, Erling Braut Haaland i Manchester City, Mohamed Elyounoussi i Southampton, Kristoffer Ajer i Brentford, Kristoffer Klaesson i Leeds united

Martin Ødegaards Arsenal spiller allerede fredag 5. august kl. 2100!

Premier League kommer i 5 tv-kanaler. Inkludert i pakken får du også V Sport+ og V Sport 1-3 samt Viaplay Film og Serier. Dette kalles V Premium, og alt dette for kun 599 kr pr mnd for medlemmer ved 12 mnd bindingstid (dvs 50 kr rabatt pr mnd ved bindingstid). Oppsigelsestiden er tre måneder.

Viaplay krever en garantisum for et minsteantall abonnenter fra oss, det er derfor viktig at du bestiller så raskt som mulig slik at vi vet at vi oppnår dette antallet.

Vi har ikke fått oppdatert vårt bestillingsskjema med denne pakken, så send oss din bestilling på mail: kabel-tv@soon.no

De nye kanalene ligger på kanalplass 121-125. Du må gjøre et nytt kanalsøk for å få dem inn. Har du digg-dekoder, så skal du ikke gjøre søk, men når boksen er koblet med datakabel til bredbåndsmodemet ditt så oppdaterer den kanallisten automatisk.

Ha en fortsatt god sommer!