Solåsen terrasse

Informasjon februar 2023

Som kjent, så har vi fornyet tv-sentralen vår i høst/vinter. En periode har mange kanaler vært uten koding, og nå har vi startet jobben med å kode alle kanaler. Det betyr at man må ha programkort og dekoder/kortleser for å se på tv. Det er inkludert i den kollektive avtalen vi har med sameiet.

Hittil har enkelte kanaler som ikke ligger i avtalen likevel (feilaktig) vært tilgjengelig. Når vi nå koder opp de siste kanalene i løpet av neste uke, så vil kanalsammensetningen bli som avtalt. Det betyr at man kan miste kanaler man hittil har hatt tilgang til. De kan du velge inn igjen.

Hvis man har valgt grunnpakke og bredbånd, så er følgende kanaler faste:
NRK1, NRK2, NRK3, TV2 Direkte, TV2 Zebra, TV2 Nyhetskanalen, TV3, TV3+, Viasat Explore, Viasat History, TV Norge, FEM, MAX, Discovery.

Utover dette kan det velges tilleggskanaler. Hvis man IKKE har valgt tilleggskanaler selv, så vil også følgende følge med: Viasat Nature, TV6, BBC World News, Disney channel, SVT1, SVT2, TV4. (NB: Disney channel utgår fra ca 1. mars fordi kanalen legges ned på satellitten). Disse kan byttes ut.

Hvis noe ikke fungerer som det skal når kodene settes på, eller du ønsker å gjøre endringer – ta kontakt med oss på telefon 64808456 (ma-fre kl 09-15) eller på epost; kabel-tv@soon.no

NYHET – Vi har fått inn VG TV. Den kan velges som tilleggskanal eller ligger i totalpakken.